18. aug
JUBILERER: Ole Ivars jubilerer i oktober, med stor fest i Vikingskipet.
FOTO:
 
Ole Ivars-jubileum med Plumbo og Vassendgutane
50 år med Ole Ivars skal feires i Vikingskipet.

0
Publisert: 10.jun.2014 13:51
Oppdatert: 10.jun.2014 13:59

Ta på deg danseskoa og start treninga. Ole Ivars feirer 50 år. Det skal markeres til de grader i Vikingskipet lørdag 4. oktober.

Ole Ivars legger opp til en skikkelig festforestilling i Vikingskipet. De tar med seg Vassendgutane, Plumbo, The Pussycats og Sogns. Det bør få skøytehallen til å svinge.

Og Ole Ivars håper de kan trekke fullt hus i oktober. Da de fylte 30 år trakk de 9.000. Da de fylte 40 år kom det ikke like mange, men 4.500 fikk det til å rykke i dansefoten. Nå fyller de altså 50 år, og håper at de igjen kan trekke rundt 10.000 til festen.

Ole Ivars er tross, 50 år på scenen, ikke i ferd med å pensjonere seg. Konsertlista viser noe helt annet. Før helga vartet de opp med musikk og show på Ølfestivalen i Hamar, og mer kommer utover sommeren og høsten. Og som sagt - 4. oktober - er det duket for fest i Vikingskipet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke