19. aug
 
Vallset først ut med besøk av Ole Ivars som også lager TV-serie
Høsten 2015 hadde Ole Ivars premiere på showkonserten «Aldri FreÅfå» – en musikalsk reise gjennom bandets 50-årige repertoar, ispedd musikalske ablegøyer. Nå er det ny turné på gang. TV-serie blir det også.

Publisert: 17.jan.2017 18:08
Oppdatert: 17.jan.2017 18:12

– Vi har vel gjort 70–80 forestillinger så langt, sier William Kristoffersen.

– Og siden det fortsatt viser seg å være bra interesse, tar vi en sesong til. Vi har booket 14–15 nye jobber i vår, og det blir mye både i februar og mars, sier han.

«Med latterkuler og klassiske slagere fikk publikum virkelig valuta for pengene», skrev Hamar Arbeiderblads anmelder etter showkonserten i Brumunddal for et snaut år siden. «Det er mye som tyder på at det nye konsertformatet har revitalisert evighetsmaskineriet vi kjenner som Ole Ivars», het det her.

Og nå tar de showet ut igjen. Med opptredenen på Vallset samfunnshus 29. januar er det start for årets sesong. Deretter spilles forestillingen på Åkrestua i Rendalen og i Østre Toten Kulturhus, før turen går videre utover landet.

kan bli enkeltlåter

Satsingen på showkonserten er blant annet et resultat av at det er blitt færre dansegallaer de siste årene. Samtidig har Ole Ivars gjort det klart at det ikke er planer om flere album.

«Det er vanskelig å se at vi kommer til å gå i studio igjen for å produsere enda en cd med 15 låter,» uttalte låtskriver William Kristoffersen til HA for et år siden.

Men han er stadig åpen for at det kan bli nye enkeltlåter.

– Vi sitter for tida litt på gjerdet og venter, sier han nå.

– Plateselskapet har lyst på en single eller to. Men det er ikke bare å gi ut en hvilken som helst låt. Skal du gi ut en sang nå, må det være noe som slår litt.

TV-serie

Et nytt kapittel i Ole Ivars-historien startet med Nationaltheatrets musikkteaterstykke «En får væra som en er», inspirert av Ole Ivars-låter. Serien hadde premiere på Torshovteatret i 2014. Og nå skal den utvikles til tv-serie. Opptakene starter i mai, forteller William Kristoffersen. Og selv om dette ikke er en produksjon der Ole Ivars deltar, er de definitivt til stede gjennom musikken. Og med tv-serien vil Ole Ivars ha erobret enda en skanse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke