25. aug
Ser for seg 6.500 publikummere: Arrangør Terje Åsvestad (t.v.) og bookingansvarlig Espen Solheim Røhne.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Ønsker konsert med plass til 6.500 neste år
Tre suksesser på tre år har gitt arrangørene på Tjuvholmen blod på tann. Neste år ønsker de å flytte scenen bakover og gjøre plass til 6.500 personer.

Publisert: 06.aug.2017 20:04
Oppdatert: 07.aug.2017 07:13

Kim Larsen satt forrige publikumsrekorden på Tjuvholmen, med i underkant av 3.000 mennesker innenfor portene i 2015. Den ble knust av Toto og Return på lørdag, som hadde solgte ut alle 4000 billetter dagen før konserten.

Se bildegalleri fra Toto-konserten her!

– Det er fantastisk, sier Terje Åsvestad i Tjuvholmen Arena.

– Det var en veldig bra kveld, selv om ikke værgudene var på lag med oss til enhver tid. Vi har fått tilbakemeldinger fra veldig mange fornøyd folk, sier Åsvestad.

Arrangørene har tidligere signalisert at de er lystne på å legge lista enda litt høyere i 2018. Lørdagens utsolgte konsertkveld med Return og Toto har ikke minsket lysten.

– Ja, vi håper å få til det. Vi må gå noen runder med kommunen og sponsorer hvis vi skal utvide arenaen enda litt til. Hvis vi setter scenen enda lenger bakover, helt ned til mjøskanten, kan vi faktisk få plass til 6.500 der. Det er det som mer planen neste år, sier Åsvestad, og legger til at de er godt igang med planleggingen av neste års storkonsert. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke