24. aug
Liveband: Kvelertak med Erlend Hjelvik, Bjarte Lund Rolland, Maciek Ofstad, Vidar Landa, Kjetil Gjermundrød og Marvin Nygaard kliner til fra scenen.Foto: Indie Recordings
 
Ønsket en stor arena
Kvelertak har skumle planer for bandets kommende lanseringsturné. Denne gangen kommer de til Hamar med et større show foran mange flere mennesker.

Publisert: 31.mar.2016 12:52
Oppdatert: 31.mar.2016 12:55

– De har spilt på Gregers et par ganger tidligere, og da ble billettene utsolgt på kort tid.

– Denne gangen har de lyst til å komme til Hamar med noe mer enn et vanlig klubbshow, og da er Scandic scene helt perfekt.

– Der har de ingen begrensninger, sier arrangør Espen Solheim Røhne. Han forteller samtidig at Hamar er en av få mindre byer som får besøk av bandet i løpet av høsten.

Koker på nett

Røhne, som signerte Kvelertak til plateselskapet Indie Recordings i 2010, har stor tro på at Scandic scene og Kvelertak vil passe som hånd i hanske.

– Scandic scene er en fantastisk konsertarena med store og fine forhold. Erfaringene våre er veldig gode, og vi fikk vanvittig god respons etter In Flames-konserten, sier han.

Billettene ble lagt ut for salg denne helga, og Røhne forteller at det allerede har begynt å koke rundt høstens konsert.

– Nå har vi akkurat lansert konserten, og det er veldig moro å se at det allerede er bra med trykk rundt arrangementet. Da får man en bekreftelse på at dette er noe som publikum setter pris på, sier han.

Kvelertak beskriver sin egen musikk som «necro ’n roll», og med en original krysning av sjangre som hardcore punk og black metal er bandet er kjent for sitt særegne og aggressive uttrykk. Bandet ga ut debutalbumet «Kvelertak» i 2010, og fulgte opp med andreutgivelsen «Meir» i 2013. Bandets tredje album «Nattesferd» slippes i mai i år. Det er allikevel fra scenekanten bandet har gjort seg mest bemerket, og i dag beskrives kvelertak som et av landets råeste live-band.

Det er altså mye som tyder på at det blir ville tilstander når Kvelertak kommer til Hamar 15.10.

1.500 billetter

Utstillingsplassen kan med Scandic scene by på et av Hamars romsligste lokaler, og arrangørene i Venues har satt et tak på 1.500 billetter.

– Vi er kjempefornøyde hvis vi trekker 600 mennesker Scandic og kvelertak. Da har vi en god grunn til at vi valgte en større arena til denne konserten. Vi håper allikevel selvsagt på utsolgt, og er det et rockeband i Norge som kan klare det, er det nok kvelertak, sier Røhne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke