22. aug
Karpe Diem: Magdi og Chirag er blant landets fremste live-artister. I mars kommer de til Hamar.
 
Ønsket seg Karpe Diem – og fikk det
Publikum har fått stemme fram hvilke artister de helst vil ha i Hamar kulturhuset. Først ut blir hiphop-duoen Karpe Diem, som kommer til Flagstad-salen fredag 18. mars.

0
Publisert: 26.okt.2015 14:11
Oppdatert: 26.okt.2015 14:13

─ Det er ikke rart disse gutta befant seg på topplista blant hedmarkingene. Karpe Diem har en lang rekke hitlåter, opparbeidet seg en trofast fanskare landet over og fått topplasseringer, fantastiske kritikker og en rekke priser. Nå gleder vi oss til konsert, sier produsent ved Hamar kulturhus, Rune Kristian Haugen.

Som en del av kulturhusets «Vi vil ha mer»-kampanje, er nå alle som stemte fram Karpe Diem med i trekningen av ti VIP-billetter til konserten.

─ Vi kommer til å kontakte én heldig vinner i løpet av uka, som kan ta med seg vennegjengen og få en konsertopplevelse litt utenom det vanlige, sier Haugen.

mange Vil ha mer

Vi vil ha mer er en kampanje fra Hamar kulturhus som gikk over ti dager i august. Kampanjen oppfordret publikum til å ønske seg artister til Hamar kulturhus, ved å registrere sine artistønsker på Kulturhusets nettsider. Hamar kulturhus lovet på sin side å kontakte de mest populære artistene på listen, for å høre om de kan komme til Hamar innen sommeren 2016.

4796 registreringer og hele 432 ulike artistønsker ble meldt inn. Kulturhuset har kontaktet de mest populære på listen, og nå som Karpe Diem er i boks, kan Kulturhusleder, Terje Gloppen, fortelle at de sikter seg inn på å kapre minst fire artister til fra publikums ønskeliste.

─ Vi er i full gang med forhandlinger med flere artister, som vil slipper fortløpende så snart bookingene er i boks. Forutsetningen er at artistene har mulighet til å komme innen sommeren 2016, sier Gloppen.

Fordi Kulturhuset befinner seg i en bookingprosess kan de enn så lenge ikke avsløre hvilke artister de er i kontakt med, men forteller at det dreier seg om både nasjonale og internasjonale artister og utøvere.

Kygo kunne ikke

Det Gloppen kan røpe er hvem som foreløpig har takket nei til invitasjonen fra Kulturhuset.

─ Kygo ligger svært høyt på ønskelista hos publikum. Dessverre har han ikke anledning til å ta turen til Hamar innen sommeren 2016. Men uansett er det fremdeles mye spennende å ta av fra topplista.

Gloppen presiserer at et nei fra Kygo ikke betyr at Kulturhuset ikke kommer til å invitere artisten ved en senere anledning, men da ikke under Vi vil ha mer-paraplyen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke