19. aug
TRIO: Under sin andre opptreden for dagen, hadde Silje Nergaard med seg gitaristene Håvar Bendiksen og Hallgrim Brattberg.
 
Ønsket seg mer Silje
Silje Nergaard kunne helt sikker holdt på publikums oppmerksomhet enda et par timer.

Publisert: 07.mai.2011 23:33
Oppdatert: -

Da Silje Nergaard Trio rundet av etter to timer med fullt fokus fra en smekkfull teatersal, var folk ennå ikke mette. De ville ha mer jazz. To ekstranumre kunne litt blitt til ti, om salen fikk bestemme.
Innimellom i konserten, som var en slags best off Siljes 13 plater, flettet sangerinnen selv inn små humoristiske anekdoter. Hun fortalte om kjøreturer med bandet i Tyskland, selsomme opplevelser ettersom det er noe eget ved Tyske bilkøer. Det er tydelig at hun og gitaristene har fått noe ut av å stå i kø, for det var virkelig mye både musikalsk godt og morsomt de leverte.
Hamar-jenta gikk på Ajer videregående, og hadde musikk som fag. Utfordringen var at det ikke var noe særlig med musikklærere der.
- Det var egentlig veldig bra. Vi hadde en avtale om at jeg kunne sykle hjem og spille piano, så jeg satt i Nordkronen og komponerte sanger på et Schimmel-piano, fortalte Silje.
Det var starten på en karriere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke