18. aug
Gaute Ormåsen tar kritikken for VM-låta med godt humør. FOTO: NTB SCANPIX
 
Ormåsen får slakt fra anmeldere
- Dette låter verre enn en full svenske på Magaluf, sier Aftenpostens musikkanmelder Harald Fossberg om Gaute Ormåsens VM-låt "Miracles".

Publisert: 26.feb.2016 15:16
Oppdatert: 26.feb.2016 15:29

- Jeg må bare le av det. Jeg klarer ikke å ta det seriøst, sier Gaute Ormåsen til HA.

VM-sangen er produsert av Eccentric og Jonas Borgen, og framføres av Gaute Ormåsen. Alexander Rybak er også med på fele. 

Aftenposten fikk fredag sin musikkanmelder Harald Fossberg, og Adresseavisens musikkanmelder Vegard Enlid til å vurdere sangen. 

- Gaute Ormåsen kan jo ikke synge på engelsk, dette låter verre enn en full svenske på Magaluf, er blant beksrivelsene Fossberg kommer med til Aftenposten.

- Det er jo skjedd en del siden «OL-floka», eller kanskje ikke. «Miracles» prøver å låte moderne, men i bunn og grunn er den omtrent like bakpå. Floka var harry og irriterende, men i det minste upretensiøs moro sammenlignet med den svulstige floskeloppramsingen i «Miracles», sier Enlid til samme avis. 

- Blitt lurt

Ormåsen selv tar kritikken med et smil, og sier han føler seg lurt. 

- Alle har lurt meg! Helt siden jeg var med på Idol har jeg trodd at jeg kunne å synge. Nå får jeg vite at jeg ikke kan å synge, men høres ut som en full svenske på Magaluf. Alle de millionene som har streamet meg på spotify har lurt meg, sier en tydelig humoristisk Ormåsen når HA snakker med han fredag. 

Han er heller ikke veldig overrasket over kritikken. 

- Dette er nesten obligatorisk for slike sanger, og det var forventet. Man får ikke gode kritikker på sånne ting, sier han. 

Fornøyd

Ormåsen forteller at han kun har lagt stemmen på låta, og at han ikke har hatt noe med skrivingen og produseringen av låta å gjøre. 

- Det er en stor ære å bli spurt om å være med på dette, selv om det er et sideprosjekt for meg. Jeg er fornøyd med bidraget mitt, og det er en låt jeg kan stå for, sier han. 

Brumunddølen er sikker på at publikum i Holmenkollen vil sette mer pris på låta. 

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra venner og familie, og jeg føler meg trygg på at den vil treffe bedre hos publikum enn hos anmelderne, avslutter han. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke