22. aug
Ørnulv Snortheim kommer også til Tjuvholmen.
 
Ørnulv Snortheim Band til Tjuvholmen
Ørnuv Snortheim er også klar for Tjuvholmen i Hamar.

Publisert: 19.feb.2015 11:56
Oppdatert: 19.feb.2015 14:54

Det tetner seg til på Tjuvholmen Arena lørdag 25. juli. Nå er det klart at Ørnulv Snortheim med band her kommer til å gjøre en av sine sjeldne konserter på hjemmebane.

Fra før er både Kim Larsen & Tjukken og Øyvind Elg Elgenes sluppet som utøvere på denne lørdagen midt på sommeren midt på Tjuvholmen. Med Ørnulv Snortheim på plass, er det bare én artist igjen, som ifølge Terje Åsvestad vil komme fra lokalmiljøet.

Gitarist, komponist og produsent Ørnulv Snortheim har vært en del av norsk musikkliv i en årrekke. Han platedebuterte med  bandet Pod i 1998, og siden har han deltatt på  nærmere 30 utgivelser både med band og artister.

For et par år siden flyttet han hjem til Hamar, og på Ankerløkka har han etablert seg med sitt eget Dakkota Studio. Her har han produsert blant annet Haddys nye plate «Nattblomst», som er lansert denne uka.

Ørnulv har også  produsert, arrangert og komponert musikk til en rekke tv-program og forestillinger.              Som komponist har han hatt stor suksess og høy radiorotasjon med flere av låtene han har skrevet, blant annet «Century» og «Yesterdays Call» med Erik Faber.

I 2009 solodebuterte han med albumet «Kangelen».

I bandet sitt har han med seg Espen Solheim Røhne (trommer), Bernt Andrè Moen (keyboard), Torjus Eggen (bass) og Camilla Tømta  (kor).

Ifølge Terje Åsvestad vil Ørnulv Snortheim Band også stille med gjester på konserten på Tjuvholmen. Så kanskje kommer Haddy?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke