19. aug
I BANDET: Det er klart for bandet Feriekolonien i teltet på Tjuvholmen fredag 25. august. Med er fra venstre: Bjørn Thomassen, Ørnulv Snortheim, Aud Ingebjørg Barstad, Børre Flyen, Johanne Margrethe Kippersund Nesdal og Magnus Østvang. Erik Faber ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Remi Laakso
 
Ørnulvs lekestue
Her er Ørnulv Snortheims drømmelag, klare for Tjuvholmen fredag. – Vi tenker litt som «The Band», med altfor mange på scenen – som bare har det gøy, sier Ørnulv.

Publisert: 21.aug.2017 21:46
Oppdatert: 21.aug.2017 21:54

Gjengen har hatt et par øvinger og er allerede klare med en rakett av en konsert, her er en perlerad av signaturlåter fra kjente artister som Janis Joplin, Aerosmith, Deep Purple, Elton John, George Harrison og mange andre.

Tre solister

Tre solister har fått plukke favoritter som de mener passer dem selv bra. Johanne Margrethe Kippersund skal eksempelvis presentere «Move Over» (Janis Joplin), Erik Faber «I’m Still Standing» (Elton John) og Aud Ingebjørg Barstad gir oss «My Sweet Lord» (George Harrison).

– Dette presenteres av musikerne selv, ikke en arrangør. Det er noe jeg har tenkt på lenge, sette sammen et band med musikere av svært høy kvalitet som kan øve et par ganger og presentere en superpakke, sier Ørnulv Snortheim (42).

Sterk rekke

Nå har han gjort det, og her gir han et par linjer om hver av musikerne som står på plakaten:

«Bjørn Thomassen tilhører musikkmiljøet på Hamar, en jeg så opp til som liten gutt. En som alltid er nyskapende og vil utvikle seg. Aud Ingebjørg Barstad har jeg aldri spilt med, men jeg har alltid vært glad i Katthult og Audi er så allsidig, med tyngde som vokalist og utrolig god på fiolin. Børre Flyen har jeg spilt med i mange Oslo-prosjekter, en av de bedre trommisene jeg vet om. Johanne Margrethe Kippersund låter alltid fantastisk bra. Hun har et uttrykk man sjelden hører. Punch! Trøkk! Magnus Østvang stiller med orgel på gamle måten og elpiano. Alltid løsningsorientert. Flink til å ta plass når det trengs. Erik Faber har jeg jobbet med siden 2001. Vokalist med internasjonal tyngde.»

Lekekasse

– Tenker du dette som et fast band, et band som spiller inn album og drar på turne?

– Nei, dette er som navnet forteller, en feriekoloni, et sted musikere kan komme sammen og gjøre litt som de vil. En lekekasse for alle, hvor alle kan være kreative og bidra. Noen ganger kan vi være sju, andre ganger tre eller ti.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke