19. aug
PREMIÈREKLAR: Oskar Dahlsbakken. Foto: Remi Laakso
 
Oskar premièreklar
Filmfotografen Oskar Dahlsbakken kommer til Hamar for å presentere filmen «Rett vest» med broren Henrik, men Oskar har også premiere fredag – med Tommy Wirkolas nye film.

Publisert: 21.nov.2017 20:55
Oppdatert: 21.nov.2017 21:04

Det er klart for «Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta», og det er Oskar Dahlsbakken som har ansvar for foto i en ny ellevill episode. Produsent for filmen er Kjetil Omberg fra Hamar, som også var mannen som hentet Oskar Dahlsbakken til filmen.

Under opptakene på den gamle hurtigruta «Finnmarken» sa Oskar Dahlsbakken til Hamar Arbeiderblad at han likte å samarbeide med Tommy Wirkola – som framsto som en svært rutinert regissør.

Om filmen heter det: «Kurt Josefs trofaste makker, trubaduren Rock Fjellstad, har fått spillejobb på Hurtigruta. På jobb om bord på båten viser det seg at en person har drept en av de andre passasjerene – faktisk båtens innleide musikalske stjerne: Marion Ravn. Kultfilmen «Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa» – Norges første 3D-film – får endelig en oppfølger. Kanskje uventet for noen, men veldig etterlengtet av fansen til gjengen bak «Kill Buljo»- og «Død Snø»-filmene. Når vi nå skal følge den førtidspensjonerte fiskeren Kurt Josef på ny beveger vi oss ut fra Alta og til sjøs. Som sist møter vi også denne gangen en relativt broket forsamling rundt våre hovedpersoner.»

Norgespremière er fredag 24. november. Også på Hamar kino.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke