17. aug
 
Oslo Ess rocket liv i Katta
Oslo Ess satte fyr på Kattafestivalen og Turneorganisasjonens jubileumsfeiring på Hamar katedralskole.

Publisert: 24.aug.2016 15:46
Oppdatert: 24.aug.2016 15:46

- Det var veldig fett. Bandet ga alt, og jeg fikk høre de låtene jeg ville høre, sier Syver Haugvik Røhne (18). Han var blant de snaut 2.600 elevne fra Hamar og Løten som tok del i Kattafestivalen på Hamar katedralskole. Den noe uvanlige skoledagen ble avsluttet med storfint besøk av gjengen i Oslo Ess. 

- Konserten var veldig bra, men jeg synes publikumet var ganske slapt. Det er synd at så mange står bak, sier Henrik Van Walsum (18). 

Oslo Ess er et rockeband fra Oslo bestående av Åsmund Lande, Peter Larsson, Knut Oscar Nymo og trommis Håvard Takle-Ohr.  Bandet ga ut debutalbumet «Uleste bøker og utgåtte sko» i 2011, før de fulgte opp med «Verden på nakken, venner i ryggen» i 2012, «Alle hjerter deler seg» i 2014 og «Konge Uten Ei Krone» i 2016. 

Se Oslo Ess framføre låta «Midnatt» øverst i saken.

 
OSLO ESS: Åsmund Lande.
FOTO: KRISTIAN EINANG
OSLO ESS.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke