26. aug
FOTO: RUNE AASEN
 
«Over til Hamar» i tretti år
TRETTIÅRSMINNE: Dette bildet er tatt under den aller første Lotto-trekningen fra Hamar, i november 1988 – og Lotto-sjefen Kjell Olstad jubler.

Publisert: 23.des.2018 21:47
Oppdatert: 27.des.2018 08:42

Det ble bygget et studio i lokalene til Video Øst i Kornsilovegen. Jonny Westernes sto for designet, og en trappesnekker fra Brumunddal lagde studioet.

På ettermiddagen lørdag 5. november 1988 annonserte Arne Scheie tippekampen «Nürnberg-Werder Bremen», med blant annet Vegard Skogheim på reservebenken – og i pausen satte Terje Dalby over fra Marienlyst til Hamar. Tester, tester og atter tester var unnagjort i studio på Hamar. Til stede var også politimester Jan Grøndahl som representant for statskontrollen.

Bildene ble sendt via en parabolantenne, via ekvator og til Oslo – og ut i de norske hjem. Dette bildet er tatt under den aller første Lotto-trekningen fra Hamar, i november 1988 – og Lotto-sjefen Kjell Olstad jubler. Her er også Marit Torseter, Per Erik Iversen, Terje Helgesen, Sigrid Lindstad og Jørn Kolsrud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke