17. aug
 
Forfriskende og uventet på Prøysen-festivalen
Det ble en flott melankolsk stund på scenen i Prøysenhuset da Anna Rebekka med band hadde konsert søndag ettermiddag.

0
Publisert: 17.jul.2016 20:38
Oppdatert: 17.jul.2016 20:44

Anna Rebekka Jespersen fra Hamar er en nykommer i Prøysen-sammenheng, og er også den ferskeste artist med egen konsert på årets festival.

«Jeg har forstått at Prøysen hadde en melankolsk side, og det er i den verdenen jeg selv trives best,» forklarte hun om sin Prøysen-tilknytning.

Søken og lengsel, ikke nødvendigvis etter svar, men etter noe en ikke helt hva er, er da også en gjennomgående tematikk i sangene hennes. For Anna Rebekka har utviklet sin egen sikre profil, og utdypet den i et knippe låter med flott spenning og spennvidde. I et år da Prøysenfestivalen i stor grad satser kortreist, viste det seg at Anna Rebekka var et særs godt valg, og konserten ble et overraskende vellykket innslag i søndagsprogrammet.

Riktig nok var den plassert som en del av dagsprogrammet, som i hovedsak er rettet mot familier. Men Anna Rebekka og hennes band sørget for et flott avbrekk i det tradisjonelle dagsprogrammet. Og det er nettopp slike innslag, med rom for det nye og uventede, som en kan ønske seg mer av, og spesielt i et år da det ikke er altfor mange nye og unge aktører i programmet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke