17. aug
Tre ekstra: Øystein Sunde og Meget i Sløyd holder ikke mindre enn fire konserter i kulturhuset for nærmere 2000 publikummere.
 
Øystein Sunde er bestselgeren
Til fire konserter i Hamar i høst har Øystein Sunde solgt tett oppunder 2.000 billetter. Med det ligger han an til å bli bestselger blant høstkonsertene i Hamar.

Publisert: 28.aug.2017 18:52
Oppdatert: 28.aug.2017 19:02

Da Tingnes sommerfestival ble avsluttet lørdag kveld, ble det også satt sluttstrek for årets musikkfestivalsommer. Herfra er det innendørskonsertene som tar over. Og bredden er stor, fra Lasse Stefanz inviterer til dans på Scandic Furnes i neste uke, til Return og Stage Dolls skal fyre opp sitt Rock’n Roll Train som en del av juleoppkjøringen i desember.

solgt mest

Hvem som blir høstens billettbestselger, har være ganske klart lenge. Øystein Sunde og Meget i Sløyd solgte ut ikke mindre enn tre ekstrakonserter i kulturhuset i slutten av september. Til sammen har de fire Sunde-konsertene solgt nærmere 2.000 billetter. Med det har Sunde satt rekord i kulturhuset; det er hittil første gang det er solgt ekstra-ekstra-ekstrakonsert.

En annen publikumsvinner i Hamar kulturhus i høst ligger an til å bli Åge Aleksandersen og Sambandet. 15. september har de konsert i Flagstad-salen, og den er for lengst utsolgt. Siden dette også er med ståplasser, er det solgt 872 billetter, og det gjør Åge og Sambandet til mest solgt på én kveld i kulturhuset.

Blant storselgerne i kulturhuset er også Kari Bremnes; én konsert er utsolgt, og til den andre er det få billetter igjen.

Flere bestselgere

Mest solgte konsert på én kveld i Hamar i høst er likevel ikke Åge, men Manowar på Scandic Scene. 1.500 billetter er solgt til «The Final Battle World Tour». Det spesielle med disse er at 1.400 av dem er solgt til folk som ikke er fra Hamar, som Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues opplyser.

Brit Floyd-konserten på samme sted ligger også an til å bli utsolgt, sier Røhne. Til nå er 700 billetter solgt, Siden dette er en konsert med sitteplasser, er grensen satt til tusen billetter.

Blant bestselgerne på Gregers er konserten med Beth Hart, som på halvannen time solgte ut samtlige 450 billetter.

Ikke tatt av

En konsert der salget ennå ikke har tatt av, er til Nico & Vintz på Gregers i slutten av oktober,

– Jeg hadde nok ventet det skulle tatt av skikkelig, sier Espen Røhne. – Men bare det kommer nytt album og radiosingler i forkant av konserten, kommer det nok til å endre seg dette også.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke