21. aug
 
Ambisiøse Amb-søsken med pangstart i teltet
Fredagens premiere ble spilt for et fullsatt sirkustelt på Domkirkeodden.

Publisert: 16.jun.2017 21:47
Oppdatert: 16.jun.2017 21:46

Amb-søsknene Karoline (31), Ragnhild (25), Kristiane (20) og Andreas (29) har denne sommeren satset større enn noen gang. I et eget sirkustelt skal de fire ringsaksokningene framføre ni forestillinger på Domkirkeodden, tre på Vestvang i Søndre Land og fire på Tingnes kulturhus.

Fredag braket det hele løs med årets første forestilling i flotte omgivelser på Domkirkeodden. Publikum koste seg med mat og drikke før start, og lot seg åpenbart ikke påvirke av noen lette regndråper.

- Vi har store forventninger. Skyhøye forventninger, jubler Maren Søhagen fra Hamar.

Sammen med kollegene fra Statens vegvesen var hun blant de mange som hadde tatt turen til Odden denne kvelden.

Også Maria Hoel Aasen og Mette Hjelmås - begge fra Hamar - så ut til å være i svært godt humør.

- Vi gleder oss! Det hadde gjort seg med litt mer sol, men vi tar det som det kommer, smiler Aasen.

Fra scenen underholdt de dyktige og allsidige søsknene som vanlig med en trivelig blanding av revy, humor, sang og musikk.

Andreas Amb ble brått revet med av alle håndverkerne i salen, og dro like så godt en improvisert fortelling om hvordan elektrikere og rørleggere alltid kommer for sent - og aldri har med akkurat den delen de trenger, uansett hvor stor bilen deres er. Gjenkjennelsesfaktoren var stor hos publikum.

Ellers var søsknene innom selvironiske temaer som campingferie, trassige unger, og parkeringsbøter i Hamar sentrum. Med bred dialekt, gode poenger og kortreiste referanser fungerer dette naturligvis bra på hjemmebane på Hedmarken.

Den første og fullsatte forestillingen hadde 350 publikummere, noe som bidro til god temperatur og stemning i det fullsatte teltet. Dermed ble det også en vellykket debut for Amb-søsknenes fire uker lange sommerturné rundt Mjøsa.

I vårt bildegalleri i toppen av saken kan du se våre beste blinkskudd fra premierekvelden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke