24. aug
Pasha: Pasha hang med til fengende hiphop-beats, og leverte solid.
 
Pasha presterer
Pasha inntok Hamar Mart’n med full trøkk og «hjertet på rette staden». 22-åringen har karakter.

Publisert: 01.okt.2017 20:17
Oppdatert: 01.okt.2017 21:01

Med en blanding av old school og moderne hiphop-beats, tunga rett i munnen, og et energisk show, leverte Pasha knall på Mart’n- scenen.

Rapperen og DJ-en, som også var utstyrt med mikrofon, utfylte hverandre flott vokalt. De to gutta sendte ordene fram og tilbake mellom hverandre. Noen av tekstene var litt usmakelige, med for eksempel et noe nedverdigende kvinnesyn, men utenom det er det ikke mye å klage på Pashas opptreden, som er variert og fengende.

Pasha kunne nesten vært med i musikkvideoen til «Take On Me», og løp ikonisk rundt på scenen. Rapperen har forbedret seg betydelig siden jeg så ham i Oslo for to år siden. Selv om ikke folket var like interessert i han som i for eksempel fredagens Morgan Sulele, presterte han veldig godt både showmessig og musikalsk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke