23. aug
KOMMER: Atle Pettersen kommer til Tømmerstockfestivalen. FOTO: NTB Scanpix.
 
Pettersen og Uriah Heep til Tømmerstockfestivalen
Tidligere X-Factor og Skal vi Danse deltaker Atle Pettersen og 70-tallsbandet Uriah Heep er klare for Tømmerstockfestivalen.  

Publisert: 18.des.2013 13:04
Oppdatert: -

Tømmerstockfestivalen arrangeres i Brumunddal sentrum andre helga i august i 2014.
I dag ble det klart at de to store navnene på fredagens program heter Uriah Heep og Atle Pettersen. Fredag skal ha et litt røffere preg over seg og være konsentrert om Torgscenen og Hovedscenen i sentrum.

Brumunddal Kulturforum er arrangør av Tømmerstock 2014 og gjør alt på dugnad. Lørdagens program skal bestå av noe litt annerledes enn fredagens show. Da er det fokus på bredde med programstart klokken 13. Arrangøren har ennå ikke ferdigforhandlet med artistene, og de vil bli presentert utpå nyåret. Men det skal være snakk om et navn i den samme kategorien som Uriah Heep eller enda bedre.

Hovedscenen vil bli plassert på den asfalterte parkeringsplassen mellom Mølla og Gudahl, der Byfesten samlet 10.000 mennesker i 2009. Det blir også konserter fra torgscenen ut mot gågata. Slik det ser ut nå vil Atle Pettersen med band holde til på torgscenen, mens Uriah Heep tar hovedscenen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke