18. aug
Pilegrimskonsert: Fra venstre Carl-Andreas Næss (piano), Jørgen Lund Karlsen (saksofon), Åshild Skiri Refsdal (sopran), Guro Skottene (leser poesi), Grethe Myhre Skottene (med boka) og Dag Skottene.Foto: Studio S
 
Pilegrimskonsert
Lørdag 6. mai er det klart for pilegrimskonsert i Hamardomen.

Publisert: 03.mai.2017 17:14
Oppdatert: 03.mai.2017 17:14

Det er de regionale pilegrimssenterne langs Gudbrandsdalsleden mellom Oslo og Trondheim som markerer at det er 20 år siden leden ble restaurert og gjenåpnet. Det markeres med en turné med utstilling, poesi og musikk.

– «En pilegrimsvandring – poesi, musikk og utstilling» er tittelen på arrangementet, som starter i Gamle Aker kirke 5. mai, fortsetter til Hamardomen dagen etter og avsluttes i Mariakirken på Granavollen 7. mai, forteller Dag Skottene.

Pilegrimssenteret Hamar er administrativt ansvarlig for turneen.

– I løpet av 15 år har vi vært ca. 50 steder rundt i landet med denne utstillingen. Vi knytter den da an til poesi og musikk i en konsert, forteller Dag Skottene.

Utstillingen består av 12 figurer i form av vrakgods som er funnet i skjærgården utenfor Strömstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke