24. aug
PIPPI LANGSTRØMPE: Med Sofie Bjerketvedt som Pippi, Anne Bolette Stang Eng som Annika og Knut Erik Engemoen som Tommy. Snart kommer de til en fullsatt sal nær deg.Foto: Mona Nordøy
 
Pippi fyller salene
Samt­li­ge ni Pip­pi-fore­stil­lin­ger er ut­solgt i Ha­mar, og det sam­me er fore­stil­lin­gen i Mo­elv på søn­dag. Tea­ter Inn­lan­det er ute med sin hit­til stør­ste pub­li­kums­suk­sess.

Publisert: 15.feb.2013 07:47
Oppdatert: -

Hamar
Hittil er det drøyt 4.000 som har sett Teater Innlandets «Pippi Langstrømpe». Nå ligger det an til et samlet salg på 7.000 billetter, sier informasjonskonsulent Randi Strømbu.
I Hamar har alle de opprinnelige sju forestillingene vært utsolgt lenge. Derfor ble det lagt ut en ekstraforestilling i januar, som straks ble utsolgt, og deretter enda en. Nå spilles Pippi til sammen ni ganger på Teater Innlandets scene på Disen, fra 24.februar til 3. mars. Og folk står på venteliste for om mulig å få plass. For nå er det ifølge Randi Strømbu ikke mulig å få til flere ekstraforestillinger.

Sprengt

- Vi får daglig telefoner fra folk som lurer på om det kan være plasser igjen, sier hun.
Nå hører det med til historien at det på Disen er plass til bare drøyt hundre publikummere på en gang. Men resultatet fra de andre og større spillestedene viser den samme tendensen. For Pippi er tydeligvis noe folk vil ha.
De to første forestillingene ble spilt i Maihaugsalen på Lillehammer. Den har plass til drøyt 650, og var bortimot fullsatt på begge forestillingene.
I går kveld ble forestillingen satt opp i Trysil, og Kulturhuset Hagelund - med rom til over 400 - var på forhånd nær utsolgt. Og i Kulturhuset på Tynset fredag kveld er alt utsolgt.

Må til Gjøvik

- Av erfaring vet vi at det gjerne selger best rundt Mjøsa, sier Randi Strømbu.
Men med «Pippi» ser vi at det også er kjempestor interesse både i Nord-Østerdalen og i Nord-Gudbrandsdalen.
For folk på Hedmarken som fortsatt leter etter en ledig stol, er Gjøvik kino & scene nærmeste mulighet. Her spilles to forestillinger med plass til 500 på hver, og det er fortsatt noen ledige seter igjen.

Munch neste

Neste oppsetting fra Teater Innlandet er Munch-forestillingen «Kyss», som har premiere i Løten kino 28. februar, og skal deretter ut på en omfattende turné. Og her er det fortsatt ingenting utsolgt.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke