22. aug
Innspilling: Jenny Moes video til Mon Capitaine ble innspilt i stekende sol i sanddynene i Dubai. Nå er den lansert.Foto: Magnus Hængsle
 
Plate og video er ute, i januar blir det album
- For meg har det allerede gått over all forventning, sier Jenny Moe.

Publisert: 26.nov.2013 13:11
Oppdatert: -

For ei drøy uke siden slapp hun singlen «Mon Capitaine» på Arch Records under ACT Entertainment. Musikkvideoen ble sluppet samme dag. Og interessen var øyeblikkelig stor; på releasedagen nådde «Mon Capitaine» opp til å bli den 48. mest solgte låten på iTunes.
Nå nærmer det seg også avslutning av arbeidet med albumet, som også vil få tittelen «Mon Capitaine». I slutten av januar skal albumet etter planen foreligge, både på cd og vinyl.

Tre års jobb

Med det er et langt arbeid ført i mål for Jenny Moe. For det var allerede i 2010 hun bestemte seg for å lage album.
- Men det har tatt tid å finne folk du kan snakke godt med. Og når du er blitt 27 år, vil du gjerne gjøre noe som er bra, sier hun.
- Og hvis du vil ha kvalitet, og ikke har masse penger, så er det ikke så mange muligheter til å gjøre det raskt.

Til Dubai

HAs lesere har flere ganger kunnet lese om innspillingen av albumet. Det startet med at Jenny i mars satte i gang en kronerullingskampanje - crowdfunding - for å finansiere en musikkvideo-innspilling i Dubai. I løpet av tre uker hadde hun fått 153 små og store investorer til å gi sin støtte til prosjektet. Totalt ble det samlet inn 10.631 euro, hvilket tilsvarer drøyt 79.400 norske kroner.
Tidlig på sommeren ble innspillingen gjennomført i ørkenen i Dubai. Allerede etter kort tid slapp MTV Arabia en liten smakebit, med flere idylliske scener av Jenny Moe til hest og til fots over sanddynene.
Og interessen for det ferdige videoproduktet har vært stort; da videoen ble sluppet i Dubai, fikk den raskt 15.000 views.

Til Hamar

Og nå som arbeidet med albumet er så godt som ferdig, er det øving til releasekonsert som er neste oppgave for Jenny Moe.
- Nå bare gleder jeg meg til å komme til Hamar og framføre låtene her, sier hun, selv om hun ennå ikke har bestemt seg for spillested.
For øvrig har hun allerede fått den best mulige julegaven i år, og det er et nesten helt ferdig album.
- Alt med lyd er gjort, og siste regninga er betalt. Jeg håper det skal gå opp for meg før jul at det faktisk er ferdig, sier Jenny.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke