23. aug
Engasjerte Barn: Mange rakk opp hånda da de fikk spørsmål på hva som rimet på pus, mus og katt. Foto: Marit Amundsen
 
Pling i Bollen og løs latter
Sangene om Golden retrieveren Iver fikk alle i salen til å le. Terje Nordby, kjent tekstforfatter far Tramteatret vet å lange vers og ord som rimer i både voksne og barns ører.

Publisert: 10.mar.2012 13:27
Oppdatert: -

Det var to ulike underholdere for barna under lørdagens lyrikkdag for barn.Bandet Pling gikk rett hjem hos barna. Det samme gjorde forfatteren Ingvild H.Risøy som har skrevet boken Pling i bollen. Hun fikk barna med seg gjennom rim og regler, og Pling spilte drivende snakkejazz melleom hennes innlsag.

Anne Bache-Wiig leste fra sin egen bok om katta Don Fritdjof. Katten var gatas skrekk, men den ble heldigvis snill etter hvert. Tvillingparet Emilie og Maja Torud satte stor pris på å være på teater sammen med farmor.
- Det er så morsomt å være her i Hamar teater. Og det er morsomt å høre om katter. Farmor har to, sier Emilie som er bare syv år, men vel bevandret på Hamar Teater.

Søstrene forteller at det er artig å være i Hamar Teater, fordi det er så spennende med ekte historier. Og hvorfor ikke gjøre som de små? Være litt pling i bollen og lure på hva som rimer på mus, pus, og vår? Rim og regler for de voksne fortsetter i kveld og i morgen under årets markering av Rolf Jacobsen-festivalen med mange ulike konserter og arrangementer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke