19. aug
levi Henriksen: Forfatteren og musikeren har nå gitt ut 23 bøker og to plater.Foto: Martin Slørdal
Original bildetekst:
 
Levi Henriksen & Babylon Badlands: Poetisk og personlig
Karene fra Kongsvinger rocker og rører. Fra nå av er jeg Levi Henriksen fan!

Publisert: 19.okt.2017 09:08
Oppdatert: 19.okt.2017 09:13

Band: Levi Henriksen & Babylon Badlands

Album: Verden av i går

Vurdert: Enkelt og greit så er «Verden av i går» av Levi Henriksen & Babylon Badlands fra Kongsvinger, en sabla bra plate.

Lyrikken Levi Henriksen har skribla ned er personlig, folkelig og følelsesrik med et hverdagslig språk, berikende virkemidler og gode bilder. Alt det instrumentale henger sammen med teksten, og låtene er både spennende, melankolske og pirrende.

Levi Henriksen opererer med et skranglete rockeuttrykk, og minner litt om en blanding av Jokke og Dylan. Henriksens stemme er særegen og ungdommelig, kanskje noe monoton, men det kommer han unna med, da det passer til formidlingen.

Babylon Badlands bidrar med et kult lydbilde i den rufsete rockeskiva, som tar for seg en livshistorie. Sluttsporet var så sterkt at jeg måtte grine litt til CD-en i bilen på parkeringsplassen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke