20. aug
 
Populært stjernetreff
Publikum storkoste seg da Kvennstuguteatrets stjernesamling inviterte til konsert i idylliske omgivelser.

Publisert: 21.jun.2016 22:26
Oppdatert: 21.jun.2016 22:25

– Dette var veldig flott, mener May Eva og Kjell Vestli. Ottestad-paret var blant de drøyt 300 som var på plass under tirsdagens stjernetreff i Kvennstugua, og samtlige av de frammøtte så ut til å kose seg i sommersola. 

– Dette ble en veldig flott kveld med herlig vær og god musikk, smiler May Eva Vestli.  På scenen sto et knippe av Kvennstuguteatrets store stjerner, og Kristine Lundsbakken, Aina Thorsplass, Magnhild Lersveen, Guro Evensen Hjemli, Johanne Kippersund Nesdal, Knut Kippersund Nesdal stilte alle med hvert sitt mini-program. Felles for kveldens sangere, er at de gjorde noen av sine tidligste erfaringer med sang og teater i Kvennstugua, og tirsdag kveld var de altså tilbake foran et feststemt publikum i kjente omgivelser. Bernt Ola Volungholen skulle i utgangspunktet vært med i besetningen, men måtte melde avbud etter at konserten ble utsatt én dag på grunn av uegnet konsertvær.

– Det et selvsagt litt synd at Bernt Ola ikke hadde anledning til å komme, men de andre artistene gjør en kjempejobb. Her er det mange flotte stemmer, sier Kjell Vestli.

Frister til GJENTAGELSE

Det er Kvennstuguteatret og Vallset Kulturstier som arrangerte tirsdagens stjernetreff, og konferansier Even Engen var meget godt fornøyd med kveldens oppmøte.

– Jeg blir veldig imponert. På mandag ble det gjort kjent at Bernt Ola Volungholen ikke hadde anledning til å være med, og vi var veldig spent på hva det ville bety for publikumsframmøtet, sier han. Bekymringen skulle vise seg å være grunnløs, og arrangøren var særdeles fornøyd etter å ha telt seg fram til kveldens 315 betalende.

– Dette ble enda bedre enn vi hadde sett for oss. Jeg blir veldig imponert over både musikere, sangere og publikum, sier Engen. Arrangørene i Kvennstuguteatret og Vallset Kulturstier fikk dermed en meget oppløftende start på sitt nye konsertkonsept, og Engen er klar på at årets arrangement frister til gjentakelse. 

– Dette er bare starten på det som forhåpentligvis blir en årlig tradisjon, smiler Engen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KONFERANSIER: Even Engen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke