18. aug
FØRSTE GANG I NY SAL: Kinosjef Espen Jørgensen åpnet tirsdag sine nye saler, sal 2 og sal 3. Den første filmen som ble vist var Henrik Dahlsbakkens kortfilm "En fremmed".
 
Premiere i splitter ny kinosal
Tirsdag kveld ble Hamar kinos to nye saler innviet da Hamar-regissøren Henrik Dahlsbakkens nye film "En fremmed" ble vist for et sekstitalls inviterte.

Publisert: 10.des.2013 20:26
Oppdatert: -

Dahlsbakkens nye film ble den aller første filmen som ble vist i den nye sal 3, som har 85 seter.

Regissøren var selv til stede og ga publikum en innledning til den fem minutter lange kortfilmen. Planen var at filmen "Fortiden" skulle gis en førpremiere etter at Dahlsbakkens film var vist, men slik ble det ikke. Som erstatning fikk de fremmøtte se den nye "Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa", som så langt har solgt nær 670.000 billetter i Norge.

Kinosjef Espen Jørgensen ønsket de spesielt inviterte velkommen til prøveåpning av de nye salene, og spanderte både drikke og kinogodteri i anledning åpningen.

Den nye sal 3 ble positivt kommentert av de frammøtte. Det eneste rusket i maskineriet var litt knitring i høyttaleranlegget, men etter visningen av "Jul i Flåklypa" forsikret kinostaben publikummet om at dette skulle forsvinne etter noen enkle justeringer.

Senere på tirsdagskvelden ble de to første Hobbiten-filmene vist i kronologisk rekkefølge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke