24. aug
 
Presser på for Hamar
Hamar Olympiske Anlegg håper, NRK holder kortene tett til brystet, mens Norsk Tipping er klare på at de ønsker fortsatt Idrettsgalla i Hamar.

Publisert: 10.des.2011 07:54
Oppdatert: -

Idrettsgallaen ble arrangert for første gang i Hamar OL-Amfi i 2002.
Siden har idrettsgallaen holdt til i Hamar, med unntak av 2010, da den ble arrangert på Lillehammer, siden arrangementet dette året kolliderte med EM på skøyter i Hamar.
Idrettsgalla 2012, som arrangeres i Hamar OL-Amfi lørdag 7. januar, er det siste i denne kontraktsperioden, og nå snakkes det om at arrangementet kan bli flyttet til Oslo i framtiden.
Røper ingenting
Mye står og faller på NRK, men utviklingssjef Ivar Ragne Jensen holder kortene tett til brystet. Han vil ikke røpe verken det ene eller det andre om hva NRK tenker når det gjelder idrettsgallaens framtid.
- Vi skal snakke om idrettsgallaens framtid og den nye kontraktsperioden når det forestående arrangementet er gjennomført.
- Men det snakkes om flytting?
- Jeg vil ikke kommentere noen ting rundt dette utover at vi har det aller beste samarbeid med Hamar. Det har alltid vært rykter om flytting, sier Jensen, som heller ikke vil gå inn på hvilke utfordringer idrettsgallaen står overfor når det gjelder økonomi og lokalisering.
Det er NRK, Norsk Tipping og Norges Idrettsforbund, som eier idrettsgallaen.
BRUKER MYE
Norsk Tipping bruker mye penger på idrettsgallaen, og selskapet levner ingen tvil om at det er Hamar som er ønsket arrangementssted.
- Vi bruker 2,2 millioner kroner som medarrangør på idrettsgallaen. Norsk Tipping har vært med som medarrangør av idrettsgallaen på Hamar og Lillehammer siden oppstarten. Norsk Tipping kommer ikke til å delta på samme nivå om idrettsgallaen blir arrangert andre steder, klargjør Magne Vikøren, konstituert direktør for kommunikasjon og samfunn.
- Hvorfor ikke?
- Idrettsgallaen er viktig for å sette Innlandet og Hamar på kartet, og vi forsterker tilknytningen til idretten og Norsk Tipping gjennom flere arrangement i tillegg til selve idrettsgallaen, opplyser han. Administrerende direktør Viggo Sundmoen i Hamar Olympiske Anlegg (HOA) setter stor pris på at Norsk Tipping sier så klart ifra at Hamar er ønsket arrangørsted.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke