19. aug
Oppslukte barn: Det var mange engasjerte barn, som ble involvert i Teaterekspedisjonens debutstykke, «Prinsen». På scenen, Christoffer Emil Jørgensen og Maria Sæterdal Remøe.
 
Prinsens nye venner
Teaterekspedisjonen involverte barna i stykket «Prinsen», på Volumfestivalen lørdag formiddag.

Publisert: 25.jun.2017 19:41
Oppdatert: 25.jun.2017 19:58

Klokken var slagen elleve på lørdag formiddag. Unger, noen ungdommer, og foreldre som kom rett fra frokostbordet, hadde samlet seg i en park midt i Elverum. De deltok på «Lavt Volum», arrangementet i forbindelse med Volumfestivalen.

Et av innslagene denne formiddagen, var et stykke av hamarjentene fra «Teaterekspedisjonen».

Teaterekspedisjonen

De tre hamarjentene, Matilde Solbakken, Karoline Solbakken og Maria Sætersdal Remøe står bak Teaterekspedisjonen, som hadde sin debutforestilling på Volumfestivalen.

-Vi vil utfordre det tradisjonelle teateret, forteller Karoline Solbakken.

De tre jentene står på scenen, og gjør seg klare til debuten.

-Det er en forestilling med en twist, legger Maria Sætersdal Remøe til.

De tre jentene forteller om budskapet i forestillingen som de har laget.

-Selv om man har alt av rikdom og status, har man det ikke bra uten venner.

Prinsen med stor «P»

Barneteaterstykket, som er tilregnet barn fra fire til ti år, varer i omtrent en halvtime og byr på en litt annerledes teateropplevelse. I stykket om en veldig selvgod og eplekjekk prins som drar ut i verden for å finne «det store noe», blir publikum involvert i stor grad. På Volumfestivalen var flere barn oppe på scenen, og deltok med lyd, scenografi og roller som «manglet». Det så ut som om det var veldig stas for både barna som fikk delta på scenen, og de som satt på putene foran den intime scenen. Forestillingen var lagt opp slik at den skulle være enkel å skjønne for barna, og virket som et klassisk eventyr.

Lykkelig slutt

I sin reise for å finne «det store noe», fant prinsen nettopp dette. Altså trofaste, snille og gode venner. Latteren satt løst hos ungene, som til slutt ble invitert opp på scenen for å «Bli bli prinsens nye venner». De aller fleste barna danset ivrig på scenen sammen med Teaterekspedisjonen, og rolleinnehaveren som prinsen, Christoffer Emil Jørgensen.

Etter det engasjerte og fornøyde publikum å dømme, var det en suksessfull debut for Teaterekspedisjonen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke