21. aug
Dramatikk: Det er ikke bare fest og moro i Kardemomme by. Mot slutten av forestillingen oppstår det nemlig dramatikk i gatene, og da må røverne bevise hva de er gode for.
 
Proffe ungdommer
Syngende kameler, hoppende hunder og ikke minst skumle røvere. Nordbygda-revyens ungdoms-teater sørger for underholdning for både store og små.

Publisert: 22.mar.2014 10:05
Oppdatert: -

Det var mange som tok turen til Løten kino da Nordbygdarevyens ungdomsteater inviterte til premièren av «Folk og røvere i Kardemomme by». Arrangørene kunne melde om at det var i underkant av 200 store og små publikummere inne i kinosalen,

Slem tante

- Dette var veldig gøy. Jeg likte spesielt godt de dumme røverne, sier Alexander Skjønsberg (9).
Han var på plass i Løten kino sammen med lillebroren Kevin (5), moren Vibeke Evensen og farmor Bente Skjønsberg. Hele gjengen storkoste gjennom forestillingen, og det var tydelig at ungdommene på scenen hadde sørget for et av ukens høydepunkter.
- Jeg likte alle dyrene som var med, men hun tante Sofie er litt for streng. Hun er til og med ganske slem, sier minstemann i familien, Kevin Skjønsberg.
De voksne publikummerne lot seg imponere over årets teaterforestilling, og de unge skuespillerne kan ta med seg en god dose ros fram mot de neste forestillingene.
- Det er imponerende at et amatørskuespill klarer å framstå så profesjonelt, sier Bente Skjønsberg.
- Nå skal det også sies at Nordbygdarevyen og ungdomsteateret er kjent for å levere kvalitet, legger hun til.
Vibeke Evensen nikker bekreftende.
- Kulissene, kostymene og ikke minst musikknumrene var veldig, veldig bra. Jeg er rett og slett imponert over ungdommene og de som står bak dette her, sier Evensen.

velfortjent hyllest.

De var slettes ikke alene om å sette stor pris på fredagsunderholdningen.
Skuespillerne fikk nemlig velfortjent hyllest fra salen da de skulle runde av årets premièreforestilling. De voksne i salen reiste seg for å hylle de unge skuespillerne, og barna i salen hoppet rundt mellom seteradene.
Nå venter en travel uke for ungdomsteateret. De skal nemlig framføre ytterligere fire forestillinger i løpet av den kommende uken, før årets store prosjekt rundes av fredag kveld.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke