23. aug
STENGT: Besøkende ved Prøysenhuset vil møte lukkede dører de neste ukene. Foto: Jens Erik Jensrud
 
Prøysenhuset stenger dørene fordi de ansatte trenger fri
Museet stenges for besøkende i tre uker slik at de ansatte skal få tatt ut avspasering og ferie.

Publisert: 23.okt.2015 12:41
Oppdatert: 23.okt.2015 12:52

Prøysenhuset på Rudshøgda stenger dørene for publikum i tre uker fra og med førstkommende mandag 26. oktober. Museet åpner igjen onsdag 18. november.

Daglig leder Hogne Moe begrunner de stengte dørene med at de ansatte må få tatt ut ferie og avspasering.

– Vi som jobber her har ikke fått tatt ut fridager i år. Vi velger derfor å stenge Prøysenhuset og la de fem ansatte ta ut ferie i to uker. I tillegg blir det én uke med planlegging, sier han.

Moe opplyser at enkelte arrangementer og konferanser vil gå som planlagt, men at selve museet og utstillingen ikke vil være åpen for vanlige besøkende.

– Det har blitt mye overtid i sommer. Sommeren er vår hovedsesong, og i år har det gått i ett. Vi har ikke fått summet oss helt etter alle de nye prosjektene og utstillingene knyttet til flyttingen til nytt hus. Nå satser vi på å komme à jour, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke