24. aug
 
Radioresepsjonen til Hamar kulturhus
Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen kommer til Hamar kutlruhus med sitt postkasse-show.

Publisert: 28.jun.2017 15:42
Oppdatert: 28.jun.2017 16:00

- Dette har vi jobbet lenge med å få til, men ettersom de kun holder noen få show i året har det vært vanskelig tidligere. Nå har vi heldigvis funnet en åpning, og jeg vet at gutta ser fram til å komme til Hamar, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues. Han forteller fasilitetene i Hamar kulturhus var avgjørende.

- Her har vi gode, publikumsvennlige fasiliteter, og nærheten til Hamar fra Oslo gjør det hele enklere. I tillegg har de, som alle andre, fått med seg Hamar er et trivelig sted å besøke om dagen, sier Røhne.

Populære resepsjonister

Radioresepsjonen gikk på lufta for første gang i januar 2006. Siden den tid har resepsjonistene Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim høstet en lang rekke priser for sine sendinger. Radioresepsjonen har vunnet prisen «Årets radionavn» under Prix Radio i 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014 og 2015, i tillegg til prisen for beste programleder/programlederteam i 2010, 2012 og 2013. Prisen «Årets radionavn» blir kåret av lyttere som stemmer på programmer nominert av en jury.

Resepsjonistene har forlengst funnet veien til scenen. Trioen gjennomførte sitt første sceneshow under Quartfestivalen 2006. I 2008 og 2009 gjestet de Hovefestivalen med et lignende show. I 2010 holdt de to utsolgte liveshow på Rockefeller i Oslo, og i løpet av det siste året har Bjarte, Steinar og Tore gjestet en rekke ulike scener med sitt nyeste show.

Nå er de altså klare for sin første opptreden i Hamar, og forestillingen finner sted i Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus 8. desember. Arrangørene fra Bookingselskapet Venues beskriver Postkasseshowet som et veldig lettbeint show for den lettbeinte publikummer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke