23. aug
 
Rakettstart på 2016
Nasjonale stjernenavn fyller menyen i Hamar kulturhus når året 2016 åpnes. I går ble Bjørnov og Sunde annonsert, men først ute er deLillos 16. januar.

Publisert: 05.jan.2016 08:38
Oppdatert: 05.jan.2016 08:43

Det er snart to år siden nye Hamar kulturhus åpnet. Lista over stjerner i Kirsten Flagstad salen de første fire måneder i 2016 viser et tydelig taktskifte. Programmet for første halvår 2015 viser fire store nasjonale konsertnavn i kulturhusets festsal. Allerede nå er ni nasjonale stjernenavn plottet inn i årets første fire måneder.

Stjerneliste

deLillos åpner festen 16. januar. På lista står Inger Lise Rypdal (30. januar), Di Derre – Anonyme Akustikere med Unni Wilhelmsen (3. mars), Ingebjørg Bratland x 2 (4. mars), Bjørnov og Sunde (13. mars), Karpe Diem (18. mars), Maria Mena (8. april), Violet Road (14. april) og Bjørn Eidsvåg (23. april).

De foreløpig siste store artistnavnene ble sluppet i går: Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde 13. mars. I sin presentasjon skriver Hamar kulturhus: «De er munnrappe som få, musikalske, med humor der du minst aner det.» Bjørnov og Sunde er blant flere artister som for nær et år siden sto fram i Hamar Arbeiderblad og fortalte at de ønsket å opptre i Hamar kulturhus, men at de ikke fikk slippe til. Nå er de på plass, etter to kulturhusturneer med suksess på Østlandet.

Utsolgt

«Vi vil ha mer» var en kampanje presentert av Hamar kulturhus høsten 2015. Stemt inn av publikum var både Marcus & Martinus (utsolgt i desember), Daniel Owen, Karpe Diem (kommer i mars) – og mest populær av alle: Bjørn Eidsvåg – som allerede er utsolgt når han entrer Kirsten Flagstad-salen i april.

Utsolgt ble også konserten med Ingebjørg Bratland, og en ekstrakonsert er satt opp. Svært populære er også Karpe Diem, Maria Mena, Violet Road, hvor det nå kun er ståplasser tilgjengelig.

Flere godbiter

I tillegg til de sterke konsertnavnene, er det allerede klart for Riksteatrets En midtsommernattsdrøm, Teater Innlandets Om mus og menn (Steinbeck) og Riksteatret med Are Kalvø og hans «En time av livet ditt du aldri får tilbake».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke