23. aug
 
Reidun Sæther avsluttet festen
Stemningen var god da John Scofield og Reidun Sæther sørget for å gi AnJazz en perfekt avslutning.

Publisert: 09.mai.2015 22:57
Oppdatert: 09.mai.2015 22:57

John Scofield spilte opp til fest i Kirsten Flagstad-salen. Deretter sørget Reidun Sæther for å lage liv på andre siden av sentrum i teatersalen i Hamar teater. 

Det har vært en begivenhetsrik helg for Hamars musikkentusiaster, og arrangørene har bydd på et variert program.

Festen begynte allerede på onsdag med Jazzballong og underholdning for de minste. Torsdag fikk publikum oppleve et aldri så lite musikalsk høydepunkt da Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen holdt konsert i Hamar domkirke. Senere på kvelden var det klart for et møte med kontrabassist Caterina Palazzi og hennes kvartett i  Teatersalen.

Fredagens konserter med Jacob Young, Come Shine med Jan Erik Vold og Knut Reiersrud, samt Eberson Funk Ensemble med Hamar-saxofonist Kim Erik Pedersen trakk alle fulle hus i Hamar Teater.       

Det var allikevel festivalens siste dag som ble den mest begivenhetsrike. Festen startet tidlig med AnJazz-parade i Hamar sentrum. Marsjen gikk i år fra Østre torg til Stortorget, og orkesteret besto av små og store musikanter fra byens ulike musikkorps. Superlørdagen fortsatte med Thorbjørn Harr og Aslag Hartberg som inviterte til jazzlunch i Teatersalen, Jenny Moe Trio spilte både på CC-stadion og på Café Larsen, Gatetrion spilte på Brødrene Jacobsen, og Baker Hansen leverte musikk fra Chet Bakers i Teatersalen.

Til slutt ble altså festivalen avsluttet på spektakulært vis med John Scofield og Pablo Held trio i Kirsten Flagstad-salen, før Stjernekamp-deltaker Reidun Sæther med band satte punktum for hele festivalen i Teatersalen. Hverken John Scofield eller Reidun Sæther fikk spille for fulle hus, men de sørget begge for at stemningen var på topp utover lørdagskvelden. 

Se årets AnJazz i bilder øverst i saken. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ARRANGØR: Festivalsjef Anja Katrine Tomter har sørget for liv i Hamar i løpet av helgen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke