19. aug
Lager rockefest: F.v. Anders T. Søbakk, Atle Trettebergstuen, Roar Evenrud, Hans Petter Stensby og Jan Ivar Molstad inviterer til rockefest på Gregers 3. desember.
 
Reinspikka rock
Rockerne i Sequoia og The Carburetors er klare for Gregers, og bandene har skumle planer for den kommende konserten.

Publisert: 27.nov.2016 23:03
Oppdatert: 27.nov.2016 23:06

– Det blir øl, gitarsoloer og bredbeint holdning. Vi skal gi publikum valuta for pengene, og dette kommer til å bli intenst, sier Sequioa-vokalist Roar Evenrud. Lørdag 3. desember er scenen på Gregers klargjort for rock ’n roll, og bandmedlemmene Anders T. Søbakk, Atle Trettebergstuen, Jan Ivar Molstad, Hans Petter Stensby og Roar Evenrud er samstemte på at det er på høy tid med en ny rockefest i Hamar.

– Nå begynner det å bli en stund siden forrige Hamar-konsert, og vi følte at vi måtte stelle i stand et skikkelig julebord for hamarsingene, sier gitarist Søbakk.

Skal lage show

Ett band er vel og bra, men to band er enda bedre, og til lørdagens konsert har Sequoia engasjert kompisene i Oslo-baserte The Carburetors til å være med på moroa.

– Konsertene med The Carburetors var nærmest en fast tradisjon i Hamar før jul, men nå har det gått en stund siden forrige konsert. Det ville vi gjøre noe med, og det er veldig morsomt for oss å spille i Hamar sammen med dem, sier Evenrud.

Og med to slagkraftige rockeband på scenen ligger alt til rette for en helaftens festkveld.

– The Carburetors bruker begrepet «fast forward rock ’n roll», og det er et begrep som begge bandene kan stå for. Dette er to energiske band som virkelig liker å gi av seg selv og som også tenker på det visuelle.

– Vi er ikke bare ute etter å spille fete låter. VI er også ute etter å lage et skikkelig show, sier Evenrud.

Lanserer singel

Klare er også gjengen i The Carburetors, og vokalist Edwin Gustoff forteller at han gleder seg til å returnere til Hamar-scenen.

– Vi har besøkt Hamar årlig siden 2004, men nå har det vært et par års opphold. Jeg er sikker på at dette blir en veldig bra kveld, sier Gustoff Han forteller samtidig at de vil benytte anledningen til å presentere en helt fersk utgivelse.– Vi slipper en singel som heter «Water into Wine», og da passet det veldig bra med en konsert i Hamar, sier Gustoff, som kommer med følgende beskjed til rockesultne hamarsinger:

– Hvis man trenger litt lys i vintermørket er det bare å ta på seg jakka og komme seg på Gregers.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke