18. aug
 
Rekord for årets Hamar Mart'n
Ifølge tivoli-sjef Aasmund Lund har årets utgave av Hamar Mart'n satt en ny «all time high» når det kommer til omsetning. Allerede på lørdag var rekorden fra tidligere år passert.

Publisert: 01.okt.2017 19:08
Oppdatert: 01.okt.2017 20:33

HA får en prat med Lund og prosjektleder for Hamar Martn'n Kenan Novic etter at «Skrimmel Skrammel»-gjengen går av scenen, som siste opptreden på utescenen på søndag. Med et bredt glis på hvert ansikt oppsummerer de helga som veldig bra.

– Vi ser en vesentlig økning av antall gjester. På fredag kunne vi rett og slett ikke hatt fler inne her, sier tivolisjefen fornøyd.

– Det er omsetninga vi ser det på, for vi har jo gratis inngang, sier Lund, og understreker at dette med gratis inngang har kommet for å bli. Han mener hemmeligheten er at de som arrangør har tenkt langsiktig, og at de blant annet har god variasjon i underholdningen.

roser publikum

Kenan Novic er prosjektleder for mart'n for første gang i år, og sier bildene fra folkehavet utenfor vikingskipet kommer til å sitte på netthinna en god stund.

Han kan fortelle at samtlige artister var imponert over Hamar-publikumet.

Les også Forhåndsinnspilt juks

– Det er flere som har sagt at de gjerne vil bli booka her igjen, sier Kenan, som straks går i gang med planleggingen av neste år.

skrimmel skrammel-fans

Ivrige publikummere fantes det absolutt under familieunderholdningen i går, da gutta fra Skrimmel Skrammel lagde show, med sang og tull, for store og små.

En gjeng med blodfans fra Hamar, i alderen 11 til 17 år, sto foran scenen og sang ivrig med.

– Vi så dem på TV da vi var små, sier Eline Vangen-Lønne (17), som innrømmer at de hører på sangene deres hver eneste dag.

– Vi hadde veldig høye forventninger, og de levde opp til dem, sier med-fan Maria Bakkerud.

– Vi så for oss at vi kom til å stå foran og synge med på alle sangene, og det gjorde vi!

Jentene har tatt med seg brødrene Endre og Håkon, og venninnen Mira Bjørnbekk-Dalsrud. Gjengen løper av gårde for å prøve å få autograf fra Barne-TV-heltene, som gjennomførte en morsom time med bløtkakekasting, cowboyhest-ritt, tulling, trylling, sang og dans på scenen. Innimellom klarte de også å få småfrosne foreldre til å trekke på smilebåndet.

Og autograf ble det på Hamar-gjengen. Med bilde til og med.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke