24. aug
Sikrer seg billetter: Godværet har gjort sitt til at folk ikke lenger sitter på gjerdet, tror Tømmerstock-arrangørene. Bildet er tatt under Admiral P-konserten på hovedscenen under fjorårets festival.Foto: Manzor Ahssani
 
Rekordsalg på tampen
Tømmerstock-arrangørene jubler over godværet. Bortimot 2500 personer har nå kjøpt festivalpass til folkefesten i Brumunddal i helgen.

Publisert: 28.jun.2018 15:34
Oppdatert: 28.jun.2018 15:38

Ferielønna og godværsmeldingen tikket samtidig inn på mandag, og i samme stund hoppet brumunddølene ned fra gjerdet og sikret seg billetter til årets Tømmerstock-festival. Det gleder Mette Heimgard og de andre frivillige som i disse dager jobber på spreng med å forvandle mjøsbyen til en festivalarena.

– Dette er stor stas

Årets festival starter på fredag med Åge & Sambandet og Ammunition med Åge Sten Nilsen som de store publikumsmagnetene, før Return, Nik Kershaw og Madcon som overtar stafettpinnen på lørdag. I tillegg står artister som Ida Maria, Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Sonic Debris, Communion Of Souls og Hege Øversveen på plakaten.

– I år er det rekordmange som har kjøpt billetter på forhånd. Vi ligger tett opptil 2500 solgte billetter når vi teller både fredagspass, lørdagspass og helgepass. For andre festivaler er kanskje ikke det mye, men vi er ikke mer store på det enn at vi synes dette er skikkelig stas, sier Heimgard til Hamar Arbeiderblad.

Tok seg opp etter helga

Før helgen uttalte festivalsjef Rune Myhren at de er avhengig av 6.500 betalende gjester i løpet av helga for at regnskapet skal holde. Da hadde forhåndssalget bikket 2000. Siden da har nærmere 500 personer til bestemt seg for å bli med på festen.

– Det har vært et veldig bra salg siden mandag. Vi har sett dette før, at folk sitter hjemme og avventer været. Nå ser det ut til at været holder seg, og vi opplever at det blir kjøpt fler og fler pass, sier Heimgard, og forteller at hun merker at festivalånden har inntatt byen.

– Vi møter på mange folk når vi er ute og farter og springer hit og dit, og det er en stemning ute blant folk i år som vi ikke har sett siden første- og andreåret. Det ser ut til at folk har tenkt å kose seg og ha det morsomt i helgen. Det er positivt for oss som har lagt ned hundrevis av timer med frivillig arbeid, sier Heimgard.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke