22. aug
 
Return med både live-cd og dvd - se en smakebit her!
Return avslutter jubileumsåret med utgivelse av både live-cd og dvd fra utekonserten i Stange i sommer, da minst 3000 møtte opp for å være med på feiringen av Returns 30-årsjubileum.

0
Publisert: 08.des.2015 16:45
Oppdatert: 10.des.2015 11:39

Lanseringen av det nye albumet og dvd-en skjer på Scandic Ringsaker fredag kveld. Der gjør Return sammen med Stage Dolls sin nest siste konsert på årets førjulsturné. Årets siste konsert blir på Sentrum Scene i Oslo på lørdag, der de allerede har solgt ut de 1700 plassene.

Les også: Return får femmer på terningen av HA!

På Scandic Ringsaker er det rom for ca. 800, og der var det meste utsolgt omtrent før annonseringen var kommet i gang.

For Return ser ut til å bli bare enda mer populære jo lenger de holder på. Fra starten i 1985 har de hatt noen opphold, men bandet har aldri vært oppløst og har alltid kommet tilbake.

Tre generasjoner

Fra 2009 til 2012 hadde de sitt siste opphold. Det var da de tok en pause for å fundere på livets mening og fant ut at den besto i å fortsette å spille, som Tore Larsen sier.

– Vi vil at det er ordet lyst som skal styre det vi gjør, og ikke noe annet, sier han.

Men de ser også at publikumet deres stadig utvider seg. Nå er det gjerne tre generasjoner som samles på en Return-konsert.

– Det er noe av det som er så artig, sier Tore Larsen.

Og kanskje var det enda flere generasjoner til stede på folkefesten i Stange i sommer. Og nå kan den gjenoppleves på dvd. Her er det også blitt rom for gjesteutøvere som Stange skoles musikkorps, som også fikk spille Return-musikk denne kvelden.

«Publikum var i ekstase, og hovedpersonene så ut til å stortrives foran folkehavet», het det i Hamar Arbeiderblads anmeldelse av begivenheten.

Se utdrag dra dvd-en i toppen av artikkelen!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke