19. aug
 
Revy til latter og tårer
Væillsetrevyen hedret revykollegene Odd Arild Mygland og Lill Skjønsberg med minneforestillingen «Talas».

Publisert: 24.apr.2016 20:19
Oppdatert: 24.apr.2016 20:19

Utgangspunktet for forestillingen er både trist og vemodig, men med fulle hus og god revy-stemning sørget gjengen i Væillsetrevyene for en verdig og god markering til minne for revykollegene Odd Arild Mygland og Lill Skjønsberg, som døde i fjor høst.

Forestillingen "Talas" består hovedsakelig av gamle og populære sketsjer skrevet av Odd Arild Mygland, og arrangørene kunne by på spennende gjesteskuespillere. Ordfører Nils A. Røhne stilte sporty opp på scenen, og bygdas store sønn, Bernt Ola Volungholen, gjorde en meget populær overraskelsesopptreden. 

Begge forestillingene ble spilt for fulle hus. Det betyr at Væilsettrevyen samlet godt over 500 mennesker i Vallset Samfunnshus i løpet i helgen.

Se bilder fra forestillingen øverst i saken. 

 
Fakta

Væillsetrevyen har laget forestillinger siden 2005, og består i dag av rundt aktive 30 ildsjeler

Væillsetrevyen satte denne helgen opp forestillingen «Talas» til minne om revykollegene Odd Arild Mygland og Lill Skjønsberg, som døde høsten 2016

Overskuddet fra forestillingene går uavkortet til forskning for hjertesyke barn

Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke