19. aug
Festklare: F.v. Terje M. Åsvestad, Thore Petter Wang, Thor Gundersen fra Tjuvholmen arena gleder seg til å ta imot tusenvis av mennesker.
 
Rigget til folkefest
Med over 2.500 solgte billetter ligger alt til rette for at Kim Larsen får en varm velkomst når han ankommer Tjuvholmen lørdag kveld.

Publisert: 24.jul.2015 14:56
Oppdatert: 24.jul.2015 15:00

– Nå er det like før før, fastslår Thore Petter Wang i forkant av kveldens store konsert på Tjuvholmen.

Tung markedsføring

Arrangørene kan fortelle at de har allerede har omsatt for mer enn nok til å ende opp med grønne tall i regnskapet, og at det fremdeles er muligheter for å få tak i billett.

– Det er nok mange som fremdeles sitter på gjerdet i forhold til været, og vi kommer til å legge ut minst 300 billetter for salg i døra, sier styremedlem i Tjuvholmen arena Thor Gundersen. Arrangør Thore Petter Wang forteller at han er strålende fornøyd med den store interessen.

– Vi har satset tungt på å markedsføre av konserten, og det er godt å se at all den jobben lønner seg, sier han.

Danske rødpølser

Arrangørene fra Tjuvholmen Arena hadde i utgangspunktet lagt til rette for et arrangement som er i stand til å huse 2.500 publikummere, men de skjønte raskt at de måtte gjøre endringer for å få plass til enda flere.

– Selve arealet er stort nok, men vi har nå fått på plass flere toaletter og utsalgssteder slik at folk slipper å stå i lange køer, sier Wang og legger til:

– Vi har også engasjert Arne Børresen til å produsere 5.000 danske rødpølser. Folk skal få slippe å gå sultne, smiler han.

Arrangørene har dessuten lagt til rette for at publikum skal få mulighet til å holde seg tørre i tilfelle regnvær.

– Nå har vi kjøpt 1.800 regnponchoer, men forhåpentligvis slipper vi å bruke regntøy i det hele tatt, sier Terje M. Åsvestad.

Arrangørene bedyrer at det slettes ikke bare er Kim Larsen & Kjukken som skal stå på scenen i løpet av kvelden.

– Her kommer det til å skje noe i løpet av hele dagen, fastslår Wang.

Spinnvill, samt hamarsingen Ørnulf Snortheim er blant artistene som skal stå på scenen i løpet av kvelden. I tillegg kommer Øivind «Elg» Elgenes med fullt band som siste innslag før Kim Larsen går på Hamar-scenen.

– Alt har gått på skinner så langt. Nå gleder vi oss bare til festen begynner, sier Thore Petter Wang.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Popstjerne: Kim Larsen spiller på Tjuvholmen i kveld.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke