17. aug
 
Rist løs hjernen din

Publisert: 18.jan.2018 07:11
Oppdatert: 18.jan.2018 07:28

Band: The Dogs

Album: The Grief Manual

Vurdert: The Dogs låter punka fra første slag og åndedrag. The Grief Manual av Oslo-bandet trøkker på gjennom tre energiske spor før vi får hvile så smått i «Primitive Etchings», hvor den illsinte og hamrende gitaren byttes ut med en som hyler av sorg. Denne låta er kanskje den jeg likte best, da den også er krydra med munnspill og tamburin. Deretter pøses det på med sinte, tunge gitarer, hamrende symbaler og løpende basser som akkompagnerer Schaus punka vokal. På denne skiva har bandet også fått med seg en svensk organist som danner et deilig bakteppe. Etter ti spor med galskap, sinne og sorg er man gjennom et solid rockealbum man kan riste løs hjernen til, knytte nevene og sparke takten. The Dogs klarer å drive fram energien og spenningen som får deg til å bite tennene sammen i rockens navn.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke