26. aug
TIL HAMAR: Robben Ford (til høyre) gjester Strandgateparken fredag 20. juni. Her er gitaristen avbildet sammen med Francis Cabrel under en tidligere konsert.
 
Robben Ford kommer til Hamar Music Festival
Den ame­ri­kan­ske gi­tar­le­gen­den Rob­ben Ford spil­ler i Strand­ga­te­par­ken i som­mer.

Publisert: 17.apr.2013 12:38
Oppdatert: -

Robben Ford gjør kun to konserter i Norge på denne turneen, og en av dem er altså i Hamar. Fredag 20. juni deler Ford scene med Ulf Lundell i Strandgateparken under Hamar Music Festival 2013.

I en pressemelding skriver arrangørene følgende:

«Robben Ford har en imponerende CV, og var opprinnelig medlem av La Express. Han har samarbeidet med folk som Miles Davis, Joni Mitchell, George Harrison, Charlie Musselwhite, Rickie Lee Jones og KISS. Robben Ford har fire Grammy Award - nominasjoner og er på lista til Musician Magazine over de «verdens 100 beste gitarister på 1900-tallet».

Robben Ford var sist i Norge under Moldejazz i 2010. Den gang gjorde han avslutningskonserten i Kulturhuset med saxofonisten Bill Evans, hvor de framførte «Blues for Miles» som er en hyllest til sin tidligere sjef - mesteren selv Miles Davis.»

Gitaristen kommer til Hamar med følgende bandbesetning:

Robben Ford - gitar og vokal, Anthony Moore - trommer, Brian Allen - bass og Ricky Peterson - tangenter.

Hamar Music Festival (HMF) arrangeres 20.-23. juni 2013. Det er tidligere kjent at Oslo Ess, Violet Road, Vinni og Ulf Lundell kommer til årets utgave. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke