26. aug
HARDROCK: Jäger spilte så flisa føyk på Klubb Nor. Fra venstre Aleksander Melby, Magnus Westgård og Roar Larsen Haukås.
 
Rock med bein i nesa
– Skal vi ta en til? Spørsmålet kom fra David William Øynes i Williams War Opposition etter at de hadde spilt sitt planlagte sett. Så dro bandet i gang den legendariske Jokke-låta «Hvis Jeg Var Deg».

Publisert: 26.mar.2017 19:04
Oppdatert: 27.mar.2017 07:51

De fleste ville kanskje ha rynket litt på nesen om de skulle på en konsert der to av bandene var helt ferske og skulle spille sin første konsert. Dette var ikke tilfelle da Jäger, Williams War Opposition og Idag spilte på klubbscenen i Hamar kulturhus. Publikums ekstase var gjennomgående hele kvelden, og virket å gi bandene selvtillit til å levere sitt beste. Jäger og «Idag» debuterte i livesammenheng, og ga musikkmiljøet i nærområdet et friskt pust.

Headliner

Kveldens headliner Jäger leverte en god musikalsk opplevelse, og ga et inntrykk av hva en kan forvente seg i framtida. Bandet ble startet i september 2016 og består av Magnus Westgård (vokal), Aleksander Melbye (gitar), Øystein Skaaret Melby (gitar), Sivert Steen (orgel), Magnus Austad (trommer) og Roar Larsen Haukås (bass).

Med doble gitarer, fengende refrenger og groovende trommer så det ut til at publikum koste seg. For mange var nok dette det lille som skulle til for å toppe kvelden. Orgelet kunne til tider minne om noe man finner på gamle hardrockplater fra 70-tallet. Med en dekorert scene med blant annet gevir og en hodeskalle fra et rådyr, er det vel trygt å si at bandet skrev seg inn i hukommelsen på de fleste.

Kjent og Kjært

Williams War Opposition med sin jordnære skranglerock holdt stemningen oppe med tekster som mange kunne og et underholdende sceneshow. Settet ble toppet av en lengre gitarsolo fra Markus Lierhagen som ble mottatt med øredøvende jubel og med en noe sjeldnere crowdsurfing fra vokalist og gitarist David William Øynes. Bandet annonserte til stor jubel blant publikum at de skal i studio for å spille inn sin første plate snart.

Pønkrockbandet Idag er et nyoppstartet band, som viser stort potensial. På Klubb Nor spilte de et sett med kun coverlåter, men ifølge dem selv så er det ikke lenge til vi kan vente noe egenskrevet. Bandet ble komplett for bare to måneder siden, og med sin første konsert under beltet blir det spennende å se hva som venter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke