17. aug
 
Rockeaften under brua
Lokale rockeband sørget for god stemning under fredagens åpning av årets Under Brua-festival.

Publisert: 22.aug.2014 23:12
Oppdatert: 22.aug.2014 23:11

Fredag kveld var brua i Åkersvikvegen nok en gang pyntet til fest. Årets festival er den niende i rekken, og arrangørene hadde nok et lite håp om å fenge ungdommen med fredagens Rock n’ Roll- aften. De rundt 200 som tok turen fikk se en rekke spennende band gå på scenen i løpet av kvelden, og det var de lokale heltene i Helseskade som åpnet hele showet. Senere på kvelden fikk publikum servert flere lokale bidrag i form av det nye bandet Souls of Tide og Hollow, før trønderne i The Airborne Highfives fikk æren av å avslutte fredagens Under Brua-program.

Lørdag kveld fortsetter festen med et program som det virkelig lukter svidd av.  Dag Bjørkebekk og Trond Svendsen innleder hele kvelden telt-scenen. Deretter spiller Haakon Haga, Ted Glen Extended og The Real Funkbook, før de norske progrocklegendene i Junipher Greene gjester festivalscenen. Karene i bluesbandet Peau de Pêche avslutter årets Under Brua-festival.

Se bilder fra fredagens arrangement øverst i saken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke