25. aug
 
Rocker med romanser, mystikk, sex og romvesener
Det er bare å finne fram nettingstrømpene, for Hamar Amatørteater spiller Rocky Horror Show på teateret denne helgen.

Publisert: 07.apr.2017 23:38
Oppdatert: 07.apr.2017 23:47

Dørene på Hamar Teater åpnet «rocke-sent», noen minuttet over slaget seks, og publikummere tøt inn inngangen. Magene deres fordøyet den nylig inntatte fredagstacoen, og folket så ut til å ha forventninger til musikalen.

Hamar amatørteater

Spiller «Rocky Horror Show» på teateret denne helgen, fra 7.–9. april. Gjengen har hatt en meget intensiv uke, og de har ifølge regissør Glenn Terje Nordengen, jobbet med stykket flere sene kvelder.

– Jeg tror ikke jeg har jobbet med noen som har gitt så mye av seg selv noen gang, kommenterer regissøren før forestillingen braker løs.

Rocky Horror Show

Romanse, bilhavarier, mystikk, sci-fi, sex, sang, dans, transvestitter, forførelse og romvesener er noen av tingene stykket inneholder.

Fiona Dewitt fra Stange forteller at hun har sett filmene, og at hun er veldig interessert i å se hvordan teatergruppen utfører scenene. Teateret er lydsatt av bandet «Adsecula», som «rocker det opp», ifølge regissøren.

INTENS HELG

Latterbølgene og overraskede gisp fra publikum fulgte hele stykket. Innslag som sanger og danser belønnet skuespillerne med applaus fra publikum, som så ut til å like stykket.

– Det er alltid litt nerver før man skal spille. Jeg har høye forventninger til helgen. Vi har jobbet hardt, og jeg vet vi vil klare det, sier Karen Andrine Dufseth (15) før den intensive helgen, med fire forestillinger på Hamar Teater.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke