23. aug
Spiller i kveld: Thomas Lundby og Martin Furulund i Crøzamaya samt Ståle Brandt-Madsen og Kyrre Brandt-Madsen er blant de som spiller under kveldens gratisarrangement.
 
Rockerne tar farvel med Sea Side
Musikkverkstedet på Hamar er i ferd med å pakke sammen utstyret før virksomheten flytter til nye lokaler i kulturhuset. Men først skal rockerne si adjø til Sea Side på sin helt egne måte.

Publisert: 16.okt.2013 07:26
Oppdatert: -

- Det kommer til å bli rart å flytte herfra. Det var her vi begynte med spillingen, og i løpet av de siste årene har Sea Side vært vårt andre hjem, sier hamarrockeren Kyrre Brandt-Madsen. I kveld arrangeres den andre av en rekke på fem konserter på Sea Side der lokale band har mulighet til å vise seg fram.

Borte bra, hjemme best

Planen med konsertene er å gi lokalene som har huset en rekke lokale band gjennom mange år en verdig avskjed. Kyrre Brandt-Madsen (18) og broren Ståle Brandt-Madsen (16) spiller i ARC, som er et av kveldens fire band. De forteller at flyttingen til nyere og bedre lokaler i kulturhuset kommer med en liten bismak.
- Jeg har et nært forhold til disse lokalene, og hvis jeg kunne velge så ville jeg nok blitt værende her. Her lever musikken i veggene, og det bryr ikke meg om det lekker litt fra taket, sier lillebror Ståle og ser på de falleferdige takplatene.

Gratiskonserter

Martin Furulund og Thomas Lundby er to andre som skal i aksjon under kveldens arrangement. De spiller i kaosbandet Crøzamaya som representerer rockerne i Stange kommune.
- Vi er egentlig en samling av musikere fra mange av de ulike bandene i Stange, så man kan vel på en måte kalle oss for et kretslag av rockere, sier vokalist Furulund. Han forteller at de ikke har et spesielt forhold til musikkverkstedet på Hamar, men at han og de andre guttene i bandet kommer til å gi alt for å bidra til en minneverdig avslutningskonsert.
- Vi elsker å spille foran folk, og vi kan love at Crøzamaya kommer til å gå på scenen med masse energi og vilje, sier han. I tillegg til ARC og Crøzamaya vil man også få mulighet til å se de to lokale bandene Ergastulum og Wilje.
- Disse bandene kommer til å lage skikkelig liv på Sea Side- scenen onsdag. Scenen som de siste årene har huset hundrevis av unge lovende artister, i tillegg til en del etablerte artister som for eksempel Blood Command, 22 og Oslo Ess, sier arrangør og leder ved Hamar Musikkverksted Kent Frydenlund. Han informerer samtidig om at samtlige avslutningskonserter fram mot jul vil være helt gratis.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke