18. aug
 
Stjernene spilte opp til fest
Med to av landets beste liveband på samme scene fikk festival-publikummerne seg en konsertopplevelse som vil sitte igjen i lang tid.

Publisert: 28.jun.2014 23:50
Oppdatert: 30.jun.2014 06:33

Det var Cacadou som startet showet i bakgården på Gregers. Bandet startet opp i 2001, og består av musikere fra Oslo og Hamar. De er kjent for å sjonglere med både instrumenter og sjanger innad i bandet, og det blir sjeldent dårlig stemning når Cacadou står på scenen. Lørdagens konsert sørget for å gi en god ramme til det som skulle bli kveldens store høydepunkt.

Bigbang + Valkyrien = Sant

Både Bigbang og Valkyrien Allstars er kjent for å være blant landets ypperste liveband, og forventningene ble følgelig store da de to bandene annonserte et samarbeidsprosjekt. Sammen reiser de landet rundt for å besøke utvalgte konsertarenaer gjennom festivalsesongen, og på lørdag var de altså kommet til Gregers for å underholde feststemte hamarsinger. Programmet besto i stor grad av utvalgte Bigbangfavoritter, men publikum fikk seg også en god dose med positive overraskelser i løpet av det som utviklet seg til å bli en herlig konsertkveld.

Se bilder fra lørdagens konsert øverst i saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke