19. aug
 
Rocket Mjøsa rundt
Fire lokale band serverte rock og metal foran drøyt 180 påseilede publikummere på Skibladner.

Publisert: 20.aug.2016 22:43
Oppdatert: 20.aug.2016 22:43

- Dette er dritkult, istemmer Per Øyvind Hekne, Susana Victoria Luzardo Engen, Stine Melby og Kim Erik Larsen. Rock og Skibladner er en forholdvis uvanlig kombinasjon, men allikevel veldig god kombinasjon, mener de. 

- Jeg har ikke vært på Skibladner tidligere, og dette er en helt perfekt kombinasjon. Gode band, god musikk og herlig stemning, sier Victoria Engen. 

- Det er ekstra bra at det er lokale band som spiller, sier Per Øyvind Hekne.

Arrangementet startet med vorsiel og grilling på Atlungstad, før de rundt 180 menneskene som hadde sikret seg billett gikk ombord på den tradisjonsrike båten. Med 180 solgte billetter var det stappfullt på Skibladner, og arrangørene kunne melde om at samtlige billetter ble solgt allerede i november. Det var Autokarma som fikk æren av å starte festen, og stemningen var god da Hamar-bandet entret den provisoriske scenen på øverste dekk. Plateaktuelle Souls of Tide var neste band på programmet, og det 70-talls-inspirerte rockebandet sørget for ville tilstander blant de frammøtte. Deretter var det Trollfest som, med sitt noe smågale uttrykk, fortsatte festen, før Wyruz gikk på scenen som kveldens siste band.

"Rock the Paddleboat" byr på en noe uvanlig kombinasjon, men Skibladner-kaptein Erik Olsen forteller at han er strålende fornøyd med både publikum og underholdningen.

- Vi har ikke hatt et lignende arrangement på denne båten tidligere, og så langt ser alt ut til å gå veldig bra, sier han. Kapteinen ser kun positive effekter av "Rock the Paddleboat". Han påpeker at Skibladner får anledning til å møte et helt nytt publikum, samtidig som at mange av de frammøtte fikk seile med Skibladner for aller første gang. 

- Passasjerene er veldig hyggelige, og alt ser ut til å fungere. Det eneste som bekymrer meg er været og manglende toalettkapasitet, sier han

Etter fire konserter, mange øl og en håndfull nautiske mil ankom Skibladner Hamar rundt klokken 22.00.

Se video fra "Rock the Paddleboat" øverst i saken.

 
ARRANGØR: Øyvind Strønen Johannesen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
KAPTEIN: Erik Olsen
FOTO: KRISTIAN EINANG
STEMNING: Souls of Tide var blant kveldens fire band.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke