24. aug
PÅ FILM: Sofia Haugan og Kjell Magne Haugan
Foto/Copyright: Lars Øymo og © Indie Film AS
 
Røverdatter åpningsfilm

Publisert: 21.feb.2018 15:53
Oppdatert: 21.feb.2018 16:03

Filmfestivalsjef for Hamarama, Bjarte Ytre-Arne, forteller at årets festival (14-18.3) har fått sin åpningsfilm: «Røverdatter», eller på engelsk «My Hart Belongs To Daddy».

«Røverdatter» er Sofia Haugans debutfilm. Filmen dokumenterer hennes forhold til sin far, Kjell Magne. Hennes mor skjermet datteren fra farens rusavhengighet og kriminelle liv. Som voksen begynte Sofia Haugan på filmskolen, hun lagde kortfilmen «Litt om min far» som skoleoppgave – og dette prosjektet ble utvidet til å være en dokumentarfilm for kino.

– Vi er stolte av å presentere filmen som vår åpningsfilm, at regissøren selv kommer – og vi håper at filmen kan være med på å skape debatt, sier Bjarte Ytre-Arne og kinosjef Espen Jørgensen til Hamar Arbeiderblad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke