17. aug
Jan Terje Molstad (f.v.), Kjetil Molstad og Per Arne Høiby har tatt oppstilling på Høsbjørkampen over Brumunddal, hvor de kun iført sokker og sko hever tubaene høyt til værs. Utsikten til Brumunddal er upåklagelig.
FOTO: JANE NYBAKKEN MOLSTAD
 
Rumpestunt skal selge tubaistene på Facebook
Med rumpa bar vil de se hvor mange tilskuere konserten tar. Men Brumunddal Brass lover påkledning når de blåser i tubaen.

Publisert: 15.apr.2014 13:43
Oppdatert: 16.apr.2014 07:07

- Det var ment som et stunt for å skape litt morsom oppmerksomhet rundt Facebook-siden vår og vårkonserten som snart står for tur, forteller tubaist Kjetil Molstad til h-a.no.

"Slipp B(r)assen fri det er snart Vårkonsert. Fortsatt god påske", har de skrevet til bildet av de tre godt voksne tubaistene i blanke messingen på sin egen Facebook-side.

Mange tusen har sett

Jan Terje Molstad, Kjetil Molstad og Per Arne Høiby har tatt oppstilling på Høsbjørkampen over Brumunddal, hvor de kun iført sokker og sko hever tubaene høyt til værs. Utsikten til Brumunddal er upåklagelig.

Og rumpestuntet fungerer. På Facebook-siden deres har rundt 7.700 skuelystne sett bildet tidlig tirsdag ettermiddag.

- Det er jo litt morsomt, humrer Kjetil Molstad, som gir oss lov til å bruke bildet hvis vi lover ikke å beskjære det tettere.

Kjente musikaler

Og under Brumunddal Brass' årlige vårkonsert 25-26. april lover "Sussebassa", som de kaller seg, å beholde klærne på. Da blir det musikaltema, og musikantene håper mange vil komme og la seg underholde.

- Tidligere år har vi blant annet hatt temaene Queen og filmmusikk med stor suksess, forteller Molstad.

Årets vårkonsert holder de sammen med vokalistene Pål Rullestad og Merethe Trøan i Teatersalen i Brumunddal. Brumunddal Brass lover en helaften med pub, dans og konferansier, og innslag fra en rekke kjente musikaler som blant andre Chess, Les Miserables, Cats og Phantom of the Opera.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke