buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Hverdagshygge: Kumail Nanjiani og medskuespiller Zoe Kazan
 
Sårbart om kjærlighet
Stand-up-komiker Kumail Nanjiani bretter ut egen kjærlighetshistorie på film, og resultatet er varm og nært.

Publisert: 21.sep.2017 08:11
Oppdatert: 21.sep.2017 08:18

Konseptet er ikke ukjent, og vi kjenner det fra serier som Seinfeld og Curb Your Enthusiasm: Protagonisten spiller seg selv under ekte navn og historiene er i større eller mindre grad basert på virkelige hendelser fra deres liv. Pakistan-fødte Kumail Nanjani forsøker å slå seg opp som stand-up komiker i hjembyen Chicago. Etter et show møter han ei jente, Emily, og de to forelsker seg. Kumail holder forholdet skjult for foreldrene, som på sine side leter etter en egnet brud i Chicagos pakistanske diaspora.

Da Emily finner ut av dette bryter hun kontakten. Kumail finner ut at Emily ligger i koma. Ved hennes sykeseng blir han kjent med foreldrene, og hun blir et samlende punt. Dette er troverdig og nært om kjærlighet, sykdom, familie og kulturforskjeller.

Terning 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat