25. aug
SAMVIRKELAGET: En nostalgisk oppsummering av Samvirkelagets historie i Løten gjenspeilet løtensokningenes varme forhold til Coop-en som nå er borte. FOTO: UNNI KRISTIANSEN
 
Saftig bygdesnadder
Nordbygdarevyen har nok en gang servert en revy smekkfull av humor og velsmakende bygdesnadder.

Publisert: 08.nov.2013 23:17
Oppdatert: -

ANMELDT
Bygdesnadder 21 åpnet med sort teater. Svartkledde dansere med tildekkede ansikter på en mørklagt scene. Hvite hatter, hansker og sokker i uv-lys danset tilsynelatende i løse lufta til tonene fra Michael Jacksons «Thriller». Effektfullt og spennende.

MARGITS TRØKK-STOPP

Da lyset ble tent var vi plutselig på Myklegard, som nå hadde fått nye eiere og var blitt til Margits Trøkk Stopp. Det meste kan skje på truck-stop'en, og eieren Margit er åpen for det meste.
Dit kommer lokalbefolkningen og tilreisende, lastebilsjåfører og kjendiser som sjakkgeniet Magnus Carlsen, statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen.
Og der kan det meste skje. Dit kommer Løtens løse fugler for å by fram varene sine, og der diskuteres smått og stort som skjer i bygda.
Livet på Margits Trøkk Stopp binder forestillingen sammen med en solid rød tråd, og interiøret fra Myklegard danner en flott ramme rundt revyen.

NYTT KONSEPT

Lattermusklene fikk ikke mange pauser, publikum i den fullsatte kinosalen storkoste seg. De gode poengene kom trillende som erter ut av en sekk. Nordbygdarevyen har ikke glemt kunsten å spre latter og glede, slik de har gjort år etter år etter år.
Ekstra spennende var det at de våget å satse litt annerledes i år. Kulissegjengen har gjort en nydelig jobb med å gjenskape interiøret fra kafeen på Myklegard. En fast kulisse gjennom hele revyen fungerte godt. Lite tid gikk bort til sceneskift.
Innimellom de humoristiske innslagene var det et lite snev av alvor, som for eksempel den nostalgiske skildringen av Samvirkelagets historie i Løten.

HERLIG HUMOR

Revyen er full av latterbomber, som da Margit sammen med den svenske hypokonderen Granbakken startet helsebuss, eller da Borgny innhentet anbud på egen begravelse. Eller han som hadde vært på kjærlighetsferie i Spania, en ferietur som gikk aldeles over styr.
Min personlige favoritt var nok sketsjen med våre nybakte ministre, Siv og Erna. Jeg vil ikke røpe for mye, ta deg heller en tur til Løten kino og hør hva de har å si.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke