20. aug
 
Sal og scene i nuet
Silya & The Sailors med flagget til topps på Gregers fredag kveld.

Publisert: 12.okt.2018 23:24
Oppdatert: 12.okt.2018 23:30

Det skjer mye bra på musikkscenene i Hamar for tiden. Fredag kveld opptrådte Silya & The Sailors på Gregers, og leverte på alle fronter. En kritiker kan ikke annet enn å fleske til og belønne med toppkarakter – når artistene tross alt rocker det opp!

Med «Feeling»

Når man i musikkspråket snakker om «feeling», så er det innlevelse, holdning og detaljer man mener. Silya kom på scena i en svart, glitrende kjole med frynser på, og sang en soulballade med en lyskaster i ryggen som åpningsnummer, før alle seilerne tok til roret og fulgte opp resten av showet med groove, høyder og bølgedaler. Konserten var dynamisk – med både sart soul og rock n` roll boogie. Alt levert med glimt i øyet, lekenhet – men fortsatt alvor – og denne «feelingen». Hvordan Silya vrir og vrenger, eller hvordan trombonisten og gitaristen bryter håndbak med instrumentene sine er eksempler på dette.

Hæla i taket

Stemningen var stor inne på Gregers denne kvelden. Folk turte å slippe seg løs. danse og synge. Til tider var det kanskje litt vel mye skravling i salen, men det ble etter hvert hysja ned med et snev av lynsjestemning fra de mange lyttende og oppmerksomme konsertgangene.

Det ble hæla i taket i de krappere taka til Silya & The Sailors, også var det rom for lettere gynging og lytting i roligere farvann.

Både sal og scene var i nuet, og samspillet i rommet fungerte utmerket. Hva mer kan man be om? Silya & The Sailors gikk ned med flagget til topps.

TERNINGKAST: 6

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke